Syv barn er fotografert på stranden - 10 år senere spotter hun en gal detalje

Verona Koliqi fikk livets overraskelse da hun så en ung fyr i bakgrunnen på barndomsbildet.

Det kan være både morsomt og koselig å sitte og se på barndomsbilder av ens bedre halvdel.

Men for Verona Koliqi var det enda mer spesiell opplevelse da hun nylig satt og så på gamle bilder med forloveden Mirand Buzaku.

Yahoo skriver dette.

Et av bildene viser Verona Koliqi smilende på en strand i Montenegro med en gruppe andre barn. Verona Koliqi og Mirand Buzaku lo av bildet da de plutselig la merke til en utrolig detalj i det 10 år gamle fotografiet.

Bak barna ligger en gutt som flyter på en gul. En som er nøyaktig den samme som den mirand Buzaku hadde da han var gutt.

"Han sa; Et øyeblikk. Jeg tror det er meg. Vi så på hverandre og sa. Det kan rett og slett ikke være sant, sier Verona Koliqi til Yahoo.

Men alt på bildet matchet minnene som Mirand Buzaku hadde fra barndommen. Den gule, den hvite t-skjorten og så videre.

Deretter bekreftet både Mirand Buzaku og Verona Kolqiis familier at de faktisk hadde vært på samme strand samtidig.

"Jeg hadde ingen anelse om at noe slikt kunne skje, selv om jeg hørte ordtaket: Du vil ha passert sjelevennen din minst en gang før du faktisk møtes," sa Verona Koliqi til Yahoo.

Sommeren 2016 besøkte Verona Koliqi, som bor i Storbritannia, sitt hjemland Kosovo. Her møtte hun igjen Mirand Buzaku - og denne gangen la de merke til hverandre.

Etter å ha hatt et godt øye for hverandre en stund, tok Verona Koliqi det første skrittet. Et år senere fridde Mirand Buzaku til henne under en ferie i Tyrkia.

Forslaget ble videreført av en fotograf og har nå blitt delt på Verona Koliqis Instagram-profil sammen med barndomsbildet fra stranden i Montenegro:

Barnet som flyter i familiebildet mitt er nå min forlovede, skriver Verona Koliqi til bilde.