Tatovør med anbefaling: Du bør aldri ta denne populære tatoveringen

29/03/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En tatovør mener at man ikke bør få utført denne typen tatoveringer, selv om det er populært å få det gjort.

En tatovør har delt sin innsikt om hvorfor det kanskje ikke er så lurt å få tatovert barnas navn. Årsaken til dette kan vise seg å være overraskende.

Den kanadiske tatoveringskunstneren Sabrina Rogers-Anderson har brukt sitt profesjonelle liv på å oppfylle kundenes tatoveringsønsker. Med mange års erfaring har hun utført utallige tatoveringer og føler nå et kall til å råde foreldre til å være forsiktige.

Hun påpeker at mens de fleste innser at det kan være risikabelt å få tatovert en elskers navn, bør du også tenke deg om to ganger før du får tatovert barnas navn – av en helt annen grunn.

Sabrina forklarer at mens intensjonen bak en slik tatovering ofte er kjærlighet til barnet eller barna, er det en god sjanse for at barnet eller barna til slutt vil føle seg flaue over å se navnene deres tatovert på foreldrenes kropp.

"Hvis dere går til stranden sammen og det er et stort navn tatovert i kursiv på ryggen din, er det en god sjanse for at barna dine vil synes det er irriterende," sa hun på Netmums nettforum, som rapportert av Mirror.

"Hvem vil være den pinlige forelderen? Det forklarer også hvorfor det er så god forretning i å fjerne eller skjule navnetatoveringer," legger hun til.

Sabrina påpeker også at selv om dette er en trend som mange kjendiser har omfavnet, er det verdt å tenke på implikasjonene. Hun trekker frem eksemplet med Drew Barrymore, den velkjente Charlie's Angels-skuespillerinnen, som har døtrenes navn, Olive og Frankie, tatovert på håndleddet.

En annen kjent figur, fotballikonet David Beckham, har også tatt denne trenden ved å få tatovert barnas navn. I tillegg til dette har han tatt det et steg videre ved også å inkludere kona Victoria sitt navn på kroppen.