Tenåringsdatter fortsetter å komme for sent: Moren gir skolen verdens beste grunn

23/09/2016 21:15

Anniken Hauge

Viralt
Etter Nicoles datter fortsatte å komme for sent og få anmerkninger for det på skolen, ba hun moren sin om en lapp med en lovlig unnskyldning på. Den ga moren – men ikke helt som tenåringen hadde tenkt det.

Et meget omdiskutert emne i tiden er de såkalte curlingforeldre, som kan få selv de mest fredelige sjeler til å se rødt.

Spesielt når andre – for eksempel lærere – skal ha skylden for barnas dårlige oppførsel.

At Nicole Poppic fra California er en slik mor, ville være synd å si. Akkurat nå går innlegget hennes viralt.

Det viser et bilde av et brev hun har skrevet til datteren Caras skole. Til bildet skriver hun:

- Dette er det som skjer når man er treig som resultat av egne dårlige valg og ber meg om en lapp med en unnskyldning på, for ens egen treghet.

I skrivende stund er lappen delt over 31.000 ganger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

På lappen til lærerne skrev Nicole Poppic:

- Til den det måtte angå:

Cara er treig om morgenen som resultat av en sykdom, kjent under navnet ”tenåring”. Pubertetsbarn over hele landet er påvirket, og det finnes ingen kjent kur. Symptomene er mangfoldige, men denne spesifikke morgenen led hun av manglende evne til å fjerne seg fra sengen sin, og hun mente også at hun hadde behov for å være frekk mot den som hadde født henne. Hun ser ut til å være på bedringens vei, etter å ha sett mobilen sin fly ut av bilvinduet. Ring vennligst til meg hvis det kommer flere utbrudd.

Takk, Nicole Poppic.

 

Datteren ber neppe om en lapp uten gyldig grunn igjen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.