Tenåringsdøtrene nektet å rydde på rommene deres: Når går Alices løsning verden rundt

Alice var utrolig lei av at døtrene hennes nektet å rydde opp og rengjøre rommene sine. Til slutt var hun ferdig med å høre på de dårlige unnskyldningene.

- Hva gjør man når man er LEI av å fortelle tenåringsdøtrene sine at de skal slutte å la rommene deres se ut som om uteliggere bodde der?

Slik legger Alice Velásquez ut i et Facebook-innlegg, hvor hun selv svarer på spørsmålet.

Moren fra USA gadd ikke lengre å be barna få rommene sine til å se presentable ut. Derfor fant hun en løsning som vekker både smil og solidarisk gjenklang på nettet fra andre foreldre.

Les også

Kvinne lei av mødre på Facebook: Dere spiller skuespill – SÅ kult er det ikke å være mor

Hun tok rett og slett alt ut av jentenes rom – og som hun skriver ”Ja, ALT” – og puttet alt sammen i plastposer.  Deretter kunne døtrene kjøpe tilbake én pose av gangen for 25 dollar per pose, hvilket tilsvarer cirka 200 kroner

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Posene kunne kjøpes tilbake med de pengene de hadde tjent ved å utføre plikter i hjemmet. Det var riktignok en twist.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Det beste ved det? Posene er samlet slik tingene ble funnet på rommene. Tilfeldig. Så de 25 dollarene deres kan betale for skittentøy, søppel eller fotballutstyr, skriver Alice Velásquez i innlegget.

Les også

Mor føder identiske tvillinger - 12 år senere finner hun den ene datteren på badegulvet

Hun la ut innlegget på Facebook den 9. mars i år. Siden er det delt over 10.000 ganger, og nå går det viralt igjen i flere internasjonale medier.

Eventuelle foreldre til tenåringer blant dagens.no sine lesere kan naturligvis fritt bruke idéen.