Tidligere McDonald's-ansatt avslører drive-in-triks: Slik får du alltid ferske pommes frites

01/06/2022 10:54

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En tidligere McDonald's-ansatt avslører et triks som garantert vil gjøre mange hurtigmatfans glade.

Sosiale medier er ofte et ondartet fenomen. Tonen er stygg, og det er et ubehagelig humør i mange kommentarer på Facebook og Instagram.

Når det er sagt, kan sosiale medier, som navnet antyder, også være et sosialt forum der tips og triks deles, og vi elsker spesielt det her på redaksjonen.

Nå har en tidligere McDonald's-ansatt avdekket et drive-in-triks som sikrer at du alltid får ferske pommes frites.

Slik gjør du

Hvis du også tror at ferske pommes frites er å foretrekke fremfor slappe og triste pommes frites, bør du lese videre her. Det er en kvinne som heter Amber, som under brukernavnet @mentallybrokenbetch på TikTok har delt ut gullkortene sine, skriver The Mirror.

Hun er en tidligere McDonalds ansatt, så hun vet alle triksene fra innsiden, hevder hun.

– Når du kjører videre i innkjøringen, kan vi allerede se og høre deg, selv om vi ikke har sagt hei ennå, forklarer hun, og legger til at hun ofte har overhørt samtaler der McDonalds kunder absolutt ikke var klar over at samtalene inne i bilene også kunne følges av ansatte.

"Når vi setter folk på vent fordi vi er opptatt, kan vi fortsatt høre kundene. Du burde vite hvilke fornærmelser jeg har måttet høre på,» sa Amber.

Til tross for fornærmelsene har hun likevel valgt å dele sitt pommes fritestriks med de mange brukerne på TikTok. I all sin enkelhet, når du bestiller fritters, ber du om at de ikke skal saltes.

På McDonald's lager de store porsjoner om gangen, og de salter dem. Så når du ber om pommes frites uten salt, må de lage en ny, frisk porsjon, hevder Amber. På denne måten er du garantert fersk pommes frites hver gang du besøker den populære hurtigmatrestauranten.

 

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.