Tigeren begynner plutselig å bevege seg etter bilen - men se hva som skjer

06/05/2024 21:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tigeren begynner plutselig å løpe etter safaribilen, men...

En gruppe turister på safari i Ranthambore nasjonalpark i India opplevde et nervepirrende og uforglemmelig nærmøte med en tiger.

Episoden ble fanget på video og har skapt stor debatt i sosiale medier.

Videoen, som har blitt delt på parkens Instagram-side, viser den majestetiske tigeren som sakte nærmer seg turistenes kjøretøy, og får gruppen til å reagere med skrik og rop.

"Å se det majestetiske dyret så nærme var en opplevelse for livet for oss. Vi var redde, men T121 er et lekent dyr. Han kom nær oss to ganger, viste sin prakt og trakk seg tilbake. Vi kommer til å verne om dette minnet resten av livet ", står det i bildeteksten på Instagram-innlegget.

I videoen, tatt opp fra innsiden av safarikjøretøyet, kan du tydelig se hvordan tigeren nærmer seg bilen til den står rett ved siden av. En mann i bilen roper til en person som heter Mukesh og ber ham kjøre bort mens han sier "Peeche aa gaya yaar [Han er rett bak oss]." Andre i bilen ber også sjåføren kjøre vekk fra tigeren.

Siden videoen ble delt for noen måneder siden har den fått nesten 2,2 millioner visninger og har fått mange brukere til tastene.

Flere har kritisert oppførselen til turistene:

"Disse menneskene som skriker og roper bør bøtelegges! Når penger går ut av lommeboken, forblir munnen lukket. Før man drar på safari, bør man gi de besøkende ordentlige retningslinjer".

En annen bruker la til:

"Hvis du ikke tåler å se en tiger, ikke dra på safari! Det er så dårlig oppførsel".

Du kan se videoen nedenfor:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.