Tim valgte å bli sterilisert - kort tid etter ble hans kone gravid

12/07/2021 08:36

Emma Sletta

Viralt
Tim hadde en sterilisering, men ikke lenge etter ble hans kone gravid.

Den er laget av et par som finner ut at de venter et barn - selv om mannen har blitt sterilisert. Mange menn kan i den situasjonen forskyve seg litt mistenkelig til kvinnen i deres liv. Men ikke Tim Brummel fra Atlanta.

Han fikk en sterilisering seks måneder før hans kone begynte å vise symptomer på graviditet. Hun var sliten, spiste mer enn hun pleide, og etter å ha gått gjennom tre graviditeter, kjente paret tegnene.

Tim Brummel innså at han aldri hadde fått svar på sin siste etterforskning. Det skulle vise om steriliseringen hadde gått som planlagt.

Derfor ringte han legen, og til sin store overraskelse var meldingen at operasjonen ikke helt hadde brakt med seg ønsket resultat.

Han skjøt - så å si - ikke med emner.

I stedet for å fortelle sin kone, laget han en listig plan. Han satte toalettet midlertidig ut av spill slik at det ikke kunne skylle ut. Etter at kona tisset om morgenen, tok han en graviditetstest og testet om hun var fruktig med urin fra toalettet.

Virkningen var glødende positiv. Så han er en av de få som fant ut at han skulle bli far før barnets mor visste det.

Han kjøpte en bukett blomster og et kort og arrangerte det ved siden av graviditetstesten. Unødvendig å si, hans kone var ganske målløs da hun kom hjem og oppdaget overraskelsen.

Se reaksjonen hennes i videoen nedenfor.