Tjente mye penger på pikante bilder: Én ting fikk henne til å stoppe

28/02/2024 17:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinne tjente mye penger på å selge pikante bilder på nettet, men en ting fikk henne til å stoppe.

Jen Ferguson kan skilte med hundretusenvis av følgere på både Instagram og TikTok. Derfor er hun en veldig populær kvinne på sosiale medier.

Selvfølgelig har dette å gjøre med det faktum at hun er en kvinne som ser veldig bra ut. Det har også betydd at det har blitt hverdagslig for henne å få kommentarer fra menn i alle aldre som roser henne for utseendet hennes.

Jen er mor til fire, men er ikke redd for å vise frem sin utrolige kropp i både bikinier og tettsittende klær. På et tidspunkt bestemte hun seg for å opprette en profil på en abonnementsbasert plattform, hvor hun begynte å selge pikante bilder.

Hun hadde stor suksess med dette, og derfor tjente hun mye penger på å selge dette innholdet til menn over hele verden. Én ting fikk henne imidlertid til å stenge profilen sin, skriver Daily Star.

I et innlegg på det sosiale mediet Instagram har hun valgt å åpne opp om hva som fikk henne til å ta denne avgjørelsen. På dette bildet er det tydelig at hun ikke har på seg en BH under den tettsittende toppen. Derfor kan du også se at hun har hatt brystforstørrelse.

Foto: Instagram

Til dette innlegget har hun blitt spurt om hvorfor hun ikke lenger selger sine pikante bilder. Hun hadde et klart svar på dette, og det tyder derfor ikke på at hun planlegger å åpne profilen sin på den nevnte plattformen igjen.

Jen gjorde det klart at hun fikk mange forespørsler om å selge bilder og videoer der hun var helt avkledd. Det ville hun ikke, og det fikk henne til slutt til å legge ned profilen sin.

- Fordi folk ville se meg naken, og jeg vil ikke vise meg naken, sier hun.

Det fikk henne til å følge opp med en ny kommentar, og skrev: "Det var mange mennesker som hadde det bra uten nakenhet."

Til tross for dette er det ingen utsikter til at Jen kommer tilbake til plattformen. I kommentarfeltet under bildet skrev mange også kommentarer for å rose henne for utseendet hennes.

"Woah," skrev en bruker, mens en annen skrev: "Hei vakker. Jeg elsker deg."

Det var flere andre som også valgte å rose utseendet hennes. Derfor får man raskt inntrykk av at hun har mange følgere som følger på grunn av utseendet hennes.

– Jøss... Hei vakker, sa en tredje, mens en fjerde skrev: «Du er utrolig vakker.»

En annen valgte å være mer kortfattet i sin kommentar til innlegget, og skrev ganske enkelt «Queen».