Tør du å ta deg en bit? Kafé er blitt en stor hit etter salg av frekke kaker

Foto: A Shot In the Dark

De frekke kakene er sterk kost for sarte sjeler.

Det er ikke noe som litt søtt om kvelden for å stille sukkertrangen.

Når man først har fått frokost eller kveldsmat, så er det en fryd å kunne slappe av med litt godteri, sjokolade eller kanskje en kake.

I disse dager bugner bakeriene med sesongens siste fastelavnsboller og kaker i alskens pynt. Men det er ingenting i forhold til de kakene som selges på kaféen Shot in The Dark i Tucson, Arizona i USA.

Der har konditoren nemlig tenkt utenfor (kake) og vært særdeles kreativ med glasuren, skriver Metro. 

Les også

Etter hoffsorgen: Dette blir dronning Margrethes første oppgave siden prins Henriks død

Kaféen selger nemlig ‘cuntcakes’ -  grovt oversatt til kussekaker, hvor toppen av den frekke cupcaken er formet etter kvinnens eget kjønn. Det tilbys både en ‘mørk’ utgave med sjokolade eller en en med lyst trekk.

Men kaféen diskriminerer ikke når det kommer til å sette tennene i en saftig cupcake, og derfor kan man også få seg en kake hvor toppingen er pyntet som en penis i henholdsvis slapp og stiv tilstand.

De helt spesielle kakene kommer i både mørke og lyse utgaver. Foto: A Shot in the Dark

Man kan også sette tennene i en peniskake, hvis det faller mer i smak. Foto: A Shot in the Dark

- Vi fant på kakene i fjor til Valentines Day, og da vi delte bildene på sosiale medier, fikk de veldig god respons. I år annonserte vi kakene et par uker i forveien, og de har vært en stor hit og blitt solgt raskt, sier en av kaféens eiere til Daily Star Online.

Les også

Mann raser over McDonald’s: Da restaurantsjefen så hva mannen hadde med, ringte han straks til politiet

Oppslagene med de frekke kakene er siden blitt av tusener på Facebook, og kundene har heldigvis kunnet se det morsomme i kakenes frekke former. 

- Kundene våre har tatt veldig godt imot noe som kanskje er et tabu eller kontroversielt i visse kretser. Kakene blir for øvrig mest kjøpt av kvinner, sier eieren til avisen.

 

Det sies ikke noe om kakene er gode eller ikke, men koster knappe 20 kroner stykke.