Trikset går viralt: Du har spist Toblerone feil hele livet

09/03/2024 07:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Toblerone er en verdenskjent sjokolade, men du har sannsynligvis spist den feil hele livet.

Toblerone er en av de mest ikoniske og kjente sjokoladebarene i verden. Til tross for at det er en sjokolade som har vært på markedet i mange år, er det ikke alle som synes det er helt enkelt å spise sveitsisk sjokolade.

Hvis det er noe du har prøvd noen ganger, er du sikkert også klar over at det kan være vanskelig å bryte av en sjokoladebit. Som regel fører dette til at man må være mer eller mindre voldelig.

Men en mann som går under navnet sidneyraz på sosiale medier TikTok har nå avslørt et triks som gjør det betydelig enklere å spise Toblerone. Det skriver SE og HØR.

Hele konseptet bak profilen hans på TikTok er at han deler oppdagelser og triks som han først gjorde i 30-årene. En av disse er at han har funnet ut hvordan han kan spise Toblerone uten å være voldelig.

For faktisk viser det seg at det slett ikke er umulig å knekke en sjokoladebit av en Toblerone-bar uten å ty til vold. Alt det krever er at du bruker riktig teknikk.

I videoen han har delt på TikTok viser han at han enkelt kan bryte av en sjokoladebit ved hjelp av tommelen og pekefingeren.

Han forteller også at feilen som har blitt gjort av mange er at de har forsøkt å bryte sjokoladen av. Til tross for at det kan være planlagt, er det faktisk ikke det du må gjøre i det hele tatt.

I stedet viser det seg at du faktisk må 'klemme' den av ved å trykke dem sammen med to fingre. 

I videoen, som du kan se nedenfor, kan du tydelig høre fra sidneyraz at han selv er svært overrasket over å ha funnet ut at det er slik du bør gjøre når du får en sjokoladebit fra den ikoniske sjokoladebaren.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.