Trikset som forvirrer folk verden over: Derfor må du legge hvitløk på toalettet

07/04/2024 21:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Med dette rensetipset er det superenkelt å rengjøre toalettet med bare et fedd hvitløk.

En kvinne delte nylig et rengjøringstips for hvitløk på sosiale medier som krever bare et enkelt fedd hvitløk og lover å forlate toalettet ditt skinnende rent.

Kvinnen tok til sosiale medier for å dele sitt smarte triks med andre rengjøringsentusiaster, og la ut før og etter bilder av toalettet hennes. Før-bildet viste et skittent toalett med brune striper, mens etterbildet fremsto helt rent og plettfritt. På det tredje bildet kan du se at hun holder et hvitløksfedd i hånden over toalettet, skriver  The Sun.

Hun skrev under teksten til innlegget sitt i Facebook-gruppen 'Mrs Hinch Cleaning Tips': "Et hvitløksfedd på toalettet? Stol på meg, du vil bli overrasket over hva det kan gjøre! Legg det på toalettet før du legger deg og våkn opp til noen overraskende resultater. Nysgjerrig? Du vil ikke angre på å prøve dette!"

Kvinnen tok til sosiale medier for å dele sitt smarte triks med andre rengjøringsentusiaster, og la ut før og etter bilder av toalettet hennes. Før-bildet viste et skittent toalett med brune striper, mens etterbildet fremsto helt rent og plettfritt. På det tredje bildet kan du se at hun holder et hvitløksfedd i hånden over toalettet.

I bildeteksten til innlegget hennes i Facebook-gruppen "Mrs Hinch Cleaning Tips", skrev hun: 

"Et fedd hvitløk på toalettet? Stol på meg, du vil bli overrasket over hva det kan gjøre! Legg det på toalettet før du legger deg og våkn opp til noen overraskende resultater. Nysgjerrig? Du vil ikke angre på å prøve dette!"

Foto: YouTube

Mange uttrykte tvil og mente det var for godt til å være sant.

"Det er et helt annet toalett på før- og etterbildene," sa en person.

«Det er IKKE det samme toalettet», la en annen til, mens en tredje skrev: «Annet toalett, sete og alt», etterfulgt av tre leende emojier.

Andre som hadde prøvd trikset før hevdet imidlertid at det faktisk fungerer.

"Jeg har lagt hvitløk i toalettet før. Det fungerer," skrev en person, mens andre kalte det en "genial idé":

"For en genial idé!!!"

Etter de mange delte meningene, delte en kvinne litt nyttig informasjon og skrev: 

"Det er to forskjellige måter å bruke hvitløk i toalettrengjøringsrutinen din. Den første metoden er å knuse et fedd hvitløk og la det ligge på toalettet før du legger deg slik at det kan virke over natten. Det er best å gjøre det om natten, fordi hvitløk lukter mye og det er mindre sannsynlig at vi bruker toalettet på dette tidspunktet. Alt du trenger å gjøre er å skylle toalettet når du våkner og du er ferdig!"

Den andre metoden går ut på å koke to fedd hvitløk, som er hakket, i en kjele og deretter la det trekke i 15 minutter. Hun forklarte at du kan tilsette væsken på toalettet, og det er også best å gjøre det før du legger deg.

Hvitløk inneholder stoffet allicin, som er antibakterielt og soppdrepende.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.