Turist får tatt bildet med vakten – tror ikke sine egne øyne når hun ser resultatet etterpå

20/05/2024 20:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun trodde ikke sine egne øyne da hun så på bildet etterpå.

En humoristisk hendelse på Buckingham Palace har fått folk over hele verden til å le. En av de britiske vaktene, kjent for sitt seriøse uttrykk og stive vakthold, valgte å overraske en intetanende kvinnelig turist med et godt planlagt spøk som nå har spredd seg på Internett og vekket smil i flere tusen ansikter.

Buckingham Palaces vakter er kjent for sin urokkelige hengivenhet til plikter mens de står vakt ved Storbritannias mest prestisjefylte bygning.

Deres strenge uttrykk og standhaftige holdning trekker hundretusenvis av turister til London hvert år, mange av dem velger å forevige besøket sitt ved å ta bilder med vaktene som bakteppe.

I denne hendelsen skjedde imidlertid noe uvanlig. En turist henvendte seg til en av vaktene for å ta et klassisk bilde. Alt virket normalt helt til hun så bildet.

Da fotografen skulle ta bildet, avslørte hagen plutselig en sjelden humoristisk side som forbløffet turisten og endret det ellers ordinære bildet til en uventet og morsom scene. Kvinnens overraskede reaksjon da hun så bildet gjorde episoden enda morsommere.

Hele situasjonen ble fanget på video og har nå blitt delt på nettet. Den humoristiske episoden har vakt latter hos mange og viser at selv de mest seriøse vakter kan ha en morsom side. Så neste gang du er i London er du kanskje den heldige turisten som får posere sammen med en gartner med glimt i øyet!

I videoen under kan du se hva som fikk kvinnen til å åpne øynene:

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.