TV: Hest trekker brudepar opp en bakke i intens varme - kollapser av utmattelse

16/09/2017 15:45

Anniken Hauge

Viralt
Dyrerettighetsorganisasjoner truer med å anlegge sak etter det har dukket opp bilder på nettet av en hest som kollapser på gaten på Sicilia.

Et brudepar hadde arrangert at en hest skulle trekke de i vogn til bryllupet deres. Det ble mer utmattende enn hesten taklet. Hesten kollapset av heteslag.

Det forteller Mirror. 

Den store flotte hvite hingsten falt i bakken rett utenfor en kirke i byen Borgetto på den italienske øyen Sicilien. Et bilde tatt fra nabohuset viser hvordan brudgommen prøver å hjelpe hesten opp igjen, etter dyret har mistet grepet over den fint utsmykkede vognen. 

Dyrerettighetsorganisasjoner har luftet sinnet sitt på nettet, over hendelsen som vises i videoen som ble lagt ut. På videoen kan man også se hestevognens sjåfør prøve å få hesten til å bevege seg, mens flere gjester i bryllupet komme til for å hjelpe. 

Det antas ifølge Mirror at hesten falt i bakken på grunn av utmattelse, i tillegg til turen i stekende sol oppover en bakke.

Ifølge en italiensk rapport skal vognens vekt, inklusiv sjåfør og brudepar være på 400 kilo. En talsperson for en italiensk dyrevernsbeskyttelse forteller at man allerede har skrevet til de lokale myndighetene for å få afklart hvordan hesten har det nå. Stakkars dyr.

Se videoen nedenfor. Advarsel: Sterke bilder:

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.