Tyv stjeler telefonen fra kvinnens hånd mens hun spiller inn video - men så skjer det noe uventet

24/05/2024 13:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En tyv kommer plutselig flygende og stjeler en kvinnes telefon mens hun spiller inn en video. Kort tid etter skjer det noe uventet.

En kvinne ble sjokkert da en tyv stjal telefonen hennes mens hun spilte inn en video. Hun hadde nesten vanskelig for å tro hva som nettopp hadde skjedd, men noen sekunder senere skjedde noe minst like uventet

En TikTok-bruker med brukernavnet @theonewithallthepink, var i ferd med å lage en video til sine sosiale medier da noe veldig uventet skjedde.

Ifølge britiske medier Express var hun på vei til legen i Islington, som ligger nord i London, da hendelsen utspant seg.

Hun startet videoen med å holde frem telefonen for å filme seg selv mens hun snakket om viktigheten av celleprøver og fortalte seerne at hun burde ha tatt nettopp en slik test.

- Dette er kanskje litt for mye informasjon, red.anm., men jeg må ta celleprøve. Så dette er ditt tegn på å bestille time, damer, sier hun i videoen.

Mens hun snakker, kan man se en mann iført svarte hansker og ansiktsmaske sprinte bak henne og gripe telefonen mens han løper forbi.

Hun skriker og løper etter ham, noe som tilsynelatende skremmer tyven, som bremser. Ikke bare bremser han, han ender også opp med å kaste telefonen etter at hun sier: "Kan jeg få den tilbake, vær så snill?"

Rystet tar hun opp telefonen og avbryter videoen. Imidlertid bestemte hun seg for å dele den på TikTok for å advare andre.

London er kjent for å være en storby med mye tyveri og andre typer kriminalitet. Derfor har det også blitt delt advarsler flere ganger om for eksempel bruk av dyre klokker eller smykker, da du kan bli frastjålet eiendelene dine.

– Dette var en stor øyeåpner å alltid oppbevare telefonen og eiendelene i en sikker veske. Det skjedde på en liten vei i Highbury Fields, og jeg føler meg veldig heldig som har det bra. Takk til de snille fremmede som hjalp meg etterpå, skrev hun som bildetekst til videoen.

I kommentarfeltet er det selvsagt en rekke brukere som har reagert. De fleste som har skrevet en kommentar ble like sjokkert og overrasket som den unge kvinnen selv var.

En person spurte blant annet hvordan hun fikk ham til å kaste telefonen, hvorpå hun svarte at hun var «like overrasket» over.

«Jeg løp etter ham mens jeg skrek, og han bare stoppet og kastet den tilbake», skrev hun.

Andre gjorde narr av hennes «høflige manerer» ved å be om å få telefonen tilbake.

– Det er så britisk å si: «Kan jeg få telefonen tilbake?». Men jeg ville gjort det samme, "sa en annen bruker.

Ifølge Express er telefontyverier svært vanlig i London. Derfor, hvis du planlegger å besøke den britiske metropolen i nær fremtid, ville det være en god idé å ta forholdsregler og ta godt vare på eiendelene dine.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.