Ung kvinne bestiller vegansk måltid på ferie: Bryter helt sammen da hun blir servert dette

07/08/2017 15:30

Anniken Hauge

Viralt
Den unge veganeren Georgina Jarvis fikk en lang nese da hun bestilte en salat på ferie i Malaga.

Britiske Georgina Jarvis fikk ikke helt det hun hadde håpet på da hun nylig var ute og spiste med familien sin i Malaga.

Den 19-årige veganeren var på ferie i den spanske havnebyen, da familien bestemte seg for å nyte et godt måltid i hverandres selskap. 

Det skriver Mirror.

Her ønsket personalet familien velkommen, hvoretter faren spurte om de kunne lage mat til veganere, slik at  Georgina også kunne få noe å spise sammen med de andre. 

Svaret lød at det gjorde de. Georgina Jarvis bestilte derfor en vegetarisk pizza, men måtte senere velge en salat da det viste seg at det var egg på den populære italienske retten.

Da maten ble servert fikk Georgina seg en lang nese ved synet av salaten sin. Det viste seg nemlig at det bare var noen tomater som var skåret i storebåder og dekket med ringer av rå rødløk. 

Artikkelen forsetter under bildene.

Foto: Gabbie Jarvis

Foto: Gabbie Jarvis

- Da retten ankom hadde Georgina og jeg øyenkontakt og klarte ikke å la være å le, forteller Gabbie Jarvis til Mirror. 

Tross den litt triste serveringen spiste Georgina Jarvis hele salaten sammen med et stykke brød uten smør, som hun ba servitøren om. 

Gabbie Jarvis tok et bilde av søsterens salat og delte det på det sosiale mediet Twitter, hvor det senere er gått viralt med mer enn 9.000 retweets og 40.000 likes.