Ung kvinne føder sitt tredje barn: Tror ikke sine egne øyne da denne mannen hevder å være legen

09/11/2017 13:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat/Justin Selph
Foto: Privat/Justin Selph
Et amerikansk par fikk seg litt av en overraskelse da denne mannen skulle ha ansvaret for fødselen av deres tredje barn.

Den amerikanske kvinnen Brittany Selph fra staten Tennessee i USA var høygravid med termin 5. november. Men det viste seg at barnet ville ut noen dager tidligere, nemlig den 31. oktober.

Da Brittany Selph og mannen hennes Justin Selph hastet inn på sykehuset Henry County Medical Center i Paris, Tennessee, fikk de seg et syn de sent vil glemme. Der møtte de nemlig den skremmende mannen som påstod at han skulle ha ansvaret for fødselen. 

Man skulle kanskje tro at dette var en gal mann som hadde forvillet seg inn på feil sykehusavdeling, men mannen viste seg senere å være fødselslegen Paul Locus, som jobber på sykehuset hvor Brittany Selph skulle føde sitt tredje barn. Det skriver People

I anledning Halloween 31. oktober hadde fødselslegen Paul Locus nemlig kledd seg ut Batmans erkefiende, 'The Joker'.

Den humoristiske men profesjonelle legen understreket for paret at han selvfølgelig kunne skifte til vanlig tøy hvis paret ønsket det, for fødselen kom ikke til å starte før et par timer senere. Men de ville gjerne at Joker'n skulle ta imot deres tredje barn.

- Vi synes det var veldig morsomt og spennende at 'The Joker' skulle ta imot babyen vår, forteller Justin Selph til People.

The Joker sammen barnefar Justin Selph. Foto: Privat

Justin Selph forteller at han synes kona var veldig sporty. Han forteller at det var litt av et syn å se henne ligge der og føde barnet deres mens hun stirret Jokeren rett inn i øynene.

 'Dr Joker' Paul Locus har også vært ansvarlig lege ved parets to tidligere fødseler, så de følte seg trygge på at han ville gjøre en god og trygg jobb.

Artikkelen fortsetter etter bildene:

Fødselslege Paul Locus i gang med fødsel. Foto: Privat

Nybakt lykkelig far. Foto: Privat

Hele familien samlet etter en innholdsrik og annerledes fødsel. Foto: Privat

Dagen etter kom legen inn for å sjekke at alt var i orden med Brittany Selph etter fødselen. Justin forteller at legen sa 'Beklager for at jeg ikke hadde mulighet til å komme i går, jeg er glad for at fødselen gikk så fint', hvilket selvfølgelig var en spøk. 

Han ga også et kort til den lille jenta som han signerte 'Dr. Joker'.

Familiens nyeste lille prinsesse, Oaklyn Saige Selph. Foto: Privat

Dagens.no har vært i kontakt med den nybakte faren Justin Selph, hvor han forteller at han er veldig overrasket over hvordan historien deres har gått viralt på så kort tid, men at det er helt fantastisk at så mange mennesker har engasjert seg.


 

 

 

 


 

 

 

 

 

Læs også:

Seere reagerer negativt på 'Skal vi danse': Nå kommer en gladnyhet Etter at flere har reager, kommer nå en gladnyhet.
Søvnekspert advarer: Vær forsiktig med dette i de kalde månedene De kalde månedene gjør søvnen ubehagelig for et stort antall mennesker.