Ung kvinne har 5 strenge regler for kjæresten sin: En av dem er at hun må kunne spore posisjonen hans

26/03/2024 10:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinne har avslørt at hun har spesielle regler for kjæresten. Hun skal blant annet alltid kunne spore posisjonen hans via smarttelefonen hans.

Et sterkt og robust forhold er alltid bygget på tillit. Men ikke alle ser det slik. Derfor har en ung kvinne valgt å avsløre de strenge reglene hun har for kjæresten.

Hun har blant annet et krav om at hun alltid skal kunne spore telefonen hans slik at hun kan se hvor han er. Det er imidlertid langt fra den eneste regelen Taylor Donoghue har for kjæresten sin.

Hun har valgt å dele reglene sine i en video på TikTok, der hun blant annet sier at venninner er en «no-go». Dette er fordi ting ofte ender opp med å bli "rotete".

"Jeg ville aldri latt kjæresten min ha en bestevenn. Jeg stoler ikke på dem. Jeg tror det kan bli rotete," sier hun.

Hun forteller imidlertid også at det er situasjoner hvor det er lov for kjæresten å ha venninner.

"Du kan ha kvinnelige venner og bekjente, men en kvinnelig bestevenn? Absolutt ikke," sier hun.

Hun krever også at hun jevnlig blir oppdatert om hvor han befinner seg. Hun tror imidlertid at det handler mer om hans 'sikkerhet', ettersom de har vært sammen lenge.

"Jeg ville aldri tillate at kjæresten min ikke la meg vite hvor han er. Jeg synes det er litt skummelt når du dater noen og de ikke vil at du skal vite hvor de er," sier hun.

I tillegg opplyser hun også at det er steder hvor kjæresten ikke får oppholde seg. Hun har blant annet krav om at han ikke må gå på strippeklubber, akkurat som han ikke må like andre jenters bikinibilder på sosiale medier.

"Det gjør meg alltid trist når du ser noen gift med barn eller i et forhold som liker jentebilder. Det er provoserende. Det ser ikke bra ut," sier hun.

Hennes mest kontroversielle regel er at hun har en forventning om at de ikke skal dele regningen. Sånn er det i hvert fall i begynnelsen av forholdet.

"Tidlig i forholdet burde fyren ta mesteparten av regningene. Men jeg ville løyet hvis jeg sa at jeg ikke betalte noe," sier hun.

Videoen hennes har naturlig nok endt opp med å dele vannet på sosiale medier, og det er derfor flere har lagt igjen kommentarer. Dette har startet en god diskusjon i kommentarsporet.

"Jeg føler det på samme måte om strippeklubber og jeg er sjokkert over at det er kontroversielt," skrev en bruker.

"100 % til alle. Jeg prøvde å være den "kule jenta" ved å la ekskjæresten min ha en kvinnelig romkamerat. Jeg var så naiv. Aldri igjen. Selv om det er platonisk," leste en annen.

Andre var ikke så imponert over kravene hennes. En tredje ga uttrykk for at det burde vært mer fokus på tillit.

"Hva med at dere bare stoler på hverandre og er glade? Hvis dere ikke kan gå videre," skrev en bruker.

"Et forhold som dette har ingen tillit. Det vil ikke tåle tidens tann," skrev en fjerde, uvitende om at Taylors kjæreste også hadde satt strenge grenser med henne.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.