Ung kvinne vasket ikke sminkebørstene etter bruk: Hun endte opp med å angre

18/06/2024 19:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En ung kvinne har avslørt at hun ikke rengjorde sminkebørstene etter bruk. Det fikk konsekvenser for henne, og derfor angret hun naturlig nok.

En ung kvinne har delt sin "skremmende" opplevelse etter å ha lagt merke til at huden hennes "blusset opp" med smertefulle utslett. Louaria, fra Storbritannia, tenkte ikke så mye på utslettet sitt i begynnelsen, men hun lærte raskt at noe mer alvorlig sto på spill.

Det begynte å spre seg over store deler av ansiktet hennes, og hun "kunne ikke smile" på grunn av smerten det forårsaket. Etter å ha funnet årsaken, satte hun seg fore å advare andre om at de burde huske å vaske sminkebørstene sine.

Louaria forklarte først at legene «ikke visste» hva det var. I en video på det sosiale mediet TikTok beskriver hun den forferdelige opplevelsen. Etter å ha besøkt legen, forklarte hun at de ga henne flere mulige diagnoser. Blant annet fikk hun beskjed om at det kunne være diskoid eksem eller Steven Johnsons syndrom.

– Jeg har vondt. Jeg kan ikke smile eller le fordi det gjør vondt. Jeg gråt på bussen på vei hjem, og fordi tårene mine er salte, begynte det å svi, sa den frustrerte influenseren i sin første video, ifølge Mirror.

I løpet av de neste dagene forklarte Louaria at det smertefulle utslettet spredte seg over ansiktet hennes, og hun var "veldig uvel". Til slutt, med hjelp av sine følgere på sosiale medier, fant hun årsaken og ble sjokkert. Hun hadde ringorm, som var forårsaket av hennes "skitne sminkebørster".

Foto: Tiktok

"Jeg vet at deling er omsorgsfullt, men jeg lar ingen røre sminkebørstene mine, svamper eller sminke igjen. Dette er ringorm fra noen som tydeligvis har brukt tingene mine, forklarte Louaria i en annen video.

Hun delte deretter før-og-etter-bilder av huden hennes med advarselen: "Ditt tegn for å rense alt. Spesielt sminkebørster, svamper og håndklær."

Hun viste hvordan merkene begynte som små røde flekker, som hun sammenlignet med «brennmerker». De ble dramatisk verre i løpet av noen dager, og viste store, uttørkede flekker av hud som hun forklarte var forårsaket av ringorm, også kjent som Tinea Faciei.

På grunn av videoen bestemte mange sjokkerte følgere seg for å rengjøre børstene sine. De uttrykte dette i kommentarfeltet under den andre videoen.

Foto: Tiktok

– Ja, det er det. Jeg rengjør børstene mine nå», skrev en bruker.

"Jeg skal rense svampen og børstene mine som jeg ikke har renset på over et år i morgen," sa en annen.

«Ny frykt åpnet seg», kommenterte en tredje, som hadde blitt skremt av videoens innhold.

I motsetning til populær tro er ringorm ikke forårsaket av en orm. Snarere er det en soppinfeksjon som forårsaker skjellende, tørre, hovne og kløende utslett som kan dukke opp hvor som helst på kroppen.

Det kan overføres gjennom nær kontakt med en smittet person eller infiserte gjenstander som sengetøy eller håndklær, men kan behandles med medisiner. Derfor var det også mulig for Louaria å bli for det, men det har vært en lang kamp for henne.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.