Utrolig video: Hunden maler vakkert bilde av solsikke

27/07/2021 12:32

Emma Sletta

Viralt
Vi vet at mange hunder kan lære utrolige triks. Men evnene til denne australske gjeterhunden med en pensel er helt utrolige.

De fleste foreldre er stolte når barna deres maler bilder. Men hvor mange hundeeiere kan si det samme om hundene sine?

En australsk gjeterhund har blitt noe av en Internett-spredning etter at eieren la ut flere videoer med den på Instagram hvor den avslører et av sine mange talenter. I tillegg til å spille musikk og yoga, kan hunden som heter 'Secret' også male bilder.

Se videoen nedenfor. Artikkelen fortsetter etter videoen.

Hundens eier, Mary, har totalt 1,1 millioner følgere på Facebook, og hennes mange innlegg om Secrets talenter får mange kommentarer og reaksjoner underveis.

Flere følgere snakker om at Marys profil på Instagram er en av profilene med det beste innholdet fordi Secrets evner ikke eksisterer like.

Videoen av Secrets-maleriet har 1,1 millioner likes og nesten 15 000 kommentarer. De fleste hyller Secret for maleferdighetene den besitter. Imidlertid er det også en rekke kommentarer som hevder at Secret får litt hjelp til å male, men du kan ikke se dette sikkert i videoen.

Ifølge eieren er maleriet av solsikke det første forsøket på å male noe.

Se selv og vurder om Secrets element er et naturtalent med penselen eller om hunden får litt hjelp fra eieren. hva tror du?

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.