Utslitt bygningsarbeider sovner i frisørstolen: Det frisøren gjør, får folk til å smile

29/03/2024 09:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Nå har historien om den utslitte bygningsarbeideren gått viralt.

Et uvanlig skue utspilte seg i en frisørsalong i Newcastle, New South Wales, hvor frisør Jordan Magasiva og hans team viste en bemerkelsesverdig gest av menneskelighet.

En av deres faste kunder, bygningsarbeideren Billy, som nettopp hadde kommet sliten fra jobb, befant seg i en situasjon som snart ville fange oppmerksomheten til Internett.

"Da vi så det trette blikket i øynene hans, bestemte vi oss alle for å bare la ham sove," delte Magasiva i et intervju med Daily Mail.

For å sikre at Billy kunne nyte sin uforstyrrede hvile, tok salongpersonalet skritt for å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig for ham, som inkluderte å dekke øynene med et håndkle.

"Det var definitivt en laginnsats for å gjøre ham så komfortabel som mulig," understreket Jordan.

I tre timer lot teamet Billy hvile i fred mens de forsiktig fortsatte å klippe håret og style skjegget rundt ham.

Da Billy endelig våknet og fant salongen nesten tom, ble han overrasket og fylt med takknemlighet til Jordan og hans ansatte for deres uselviskhet.

Jordan forklarte på TikTok hvorfor han følte det var riktig å gjøre: Det virket som den riktige tingen å gjøre for en kompis.

Klippet av Billys lur har blitt en viral sensasjon på TikTok, med over syv millioner visninger der seerne har uttrykt sin beundring for Jordans og teamets handlinger.