Valpen Rocco døde i fryktelig ulykke hjemme: Knust eier advarer mot skjult fare

12/10/2017 16:15

Anniken Hauge

Viralt
Den lille terrier Rocco mistet livet i en forferdelig ulykke i hjemmet. Nå advarer eieren andre mot å begå samme feil.

Det var den mest usannsynlige ulykken man kan forestille seg. 

Men for britiske Adrian James er det allikevel viktig å dele det smertefulle budskapet om hvordan hans elskede terriervalp Rocco døde, skriver britiske Metro.

- Hvil i fred, min lille Rocco. Hjertet mitt er sønderknust over at du skulle dø på en så forferdelig måte bare fem måneder gammel. Jeg er knust, skriver Adrian James i et innlegg som dyrevenner siden har delt flittig på Facebook og Instagram. 

Den lille terrier levde ellers det søte liv med mange lange turer i naturen og kjærlighet i hjemmet. 

Men på grunn av en helt vanlig forglemmelse ble den nysgjerrige og lekesyke valpen kvalt i sitt eget halsbånd og funnet livløs i Adrian James' kjøkken onsdag. 

- Den lille hunden min ble kvalt i et håndtak på kjøkkenet. Han må ha prøvd å hoppe opp på kjøkkenbordet, for halsbåndet hans satt fast i håndtaket. Min stakkars mamma fant ham hengende der, sier Adrian James til avisen.

Han oppfordrer nå alle hundeeiere til å huske å fjerne halsbåndet når hundene er inne, så de ikke lider samme forferdelige skjebne. 

Denne oppfordringen og Roccos tragiske dødsfall fikk raskt massiv gjenlyd på sosiale medier, hvor flere medlemmer av hundegruppen for terriere delte Adrian James’ innlegg.  

Og så skjedde det noe helt utenom det vanlige.

For i sympati med Rocco begynte flere hundeeiere å fjerne halsbåndet fra hundene sine og ta bilde av hunden med halsbåndet ved siden av, for å minne hverandre om det viktige budskapet.

Budskapet har nå spredt seg under hashtaggen #collarsofforrocco, hvor nesten 800 hundeeiere verden over har tatt bilder i sympati med den avdøde terrier og eieren Adrian James, som setter stor pris på omtanken. 

- Jeg er overveldet over den store støtten deres. Rocco var min første hund, og jeg har grått så mye siden jeg mistet ham. Takk til dere alle sammen, jeg er fortsatt helt målløs, skriver Adrian James på Facebook. 

5-årige Lilly fant mynt på bakken - skrev et brev til politiet