Verdens dårligste spøk? En barmfager jente er på vei til å ta en tatovering da noe går helt galt

19/02/2017 13:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En tatovør fikk seg litt av sjokk da han dekorerte armen til en ung jente.

De fleste mennesker som er midt i å få en tatovering, vil nok foretrekke å sitte helt stille så tatovøren ikke gjør noen feil. 

Både fordi en tatovert feil kan bli vanskelig å rette opp, men spesielt fordi en plutselig bevegelse kan gjøre pokker så vondt! 

Disse vurderingene var riktignok fraværende hos en ung thailandsk kvinne, som nylig valgte å få en tatovering på den øverste delen av armen sin. 

For da den unge tatoverings-entusiasten lå i tatovørstolen hos Brite Tattoo Shop i Pattaya i Thailand, hadde den barmfagre jenta forberedt en spøk de færreste hadde turt å føre ut i livet.

Vi kan forestille oss at den mannlige tatovøren hadde det mer enn vanskelig med å konsentrere seg om jobben han skulle gjøre, og samtidig unnlate å stirre på den unge jentas bemerkelsesverdige store bryster. 

 

Av samme grunn får den dypt konsentrerte tatovøren seg et stort sjokk, da en av jentas store pupper plutselig eksploderer med et smell. 

At det ’bare’ er snakk om en ballong-pupp og en dårlig planlagt spøk, blir fort tydelig da den unge jenta ikke klarer å skjule et lurt smil - mens folk rundt henne - og ikke minst den stakkars tatovøren - er nære på å få hjertestans. 

Se videoen av den planlagte spøken øverst i artikkelen.