Voldtekt ble forhindret: 82-årig kvinnelig pensjonist moste mannens penis

26/04/2017

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 82-årige kvinne tok virkelig opp kampen mot en mann som prøvde å voldta henne.

Da en 82-årig pensjonist nylig var på vei hjem gjennom byen Bletchley nord for London, ble hun plutselig offer for en fryktelig forbrytelse.

Den eldre kvinnen ble nedmlig overfalt ved et busstopp av en ukjent mann, som dra henne ned i bakken og prøvde å dra av henne klærne. Det skriver britiske Metro.

82-åringen prøvde å slå fra seg, mens hun gråt og ropte; ’Jeg er 82, jeg er 82, jeg vil ikke dette! Kom deg vekk!’

Den nådesløse gjerningsmannen fortsatte å stikke den ene hånden opp udner bh-en hennes, mens han prøvde å tilfredsstille seg selv seksuelt med den andre hånden. 

Overfallet fikk riktignok en brå avslutning da 82-åringen fikk og resolutt grep tak i mannens penis, og klemt så hardt at den forpinte overfallsmannen stakk av. 

 

Etter overfallet har den stakkars 82-årige kvinnen hatt det tøft med å bearbeide den voldsomme episoden. 

- Før det skjedde, var jeg en utadvendt kvinne som tok bussen for å handle og jeg bekymret meg ikke om noe, forklarer hun. 

Nå har den eldre kvinnen blitt redd for å gå ute alene.

- Etter episoden er jeg redd for å gå ut og handle alene. Jeg nekter å gå av på det stoppet. Jeg går av senere istedet, og må gå en lang omvei. Jeg er redd i mitt eget hus, og har alle dører låst selv om dagen, forteller hun.

- Jeg er redd for min egen skygge nå, forteller den stakkars kvinnen. 

Heldigvis fikk politiet anholdt gjerningsmannen etter overfallet. Det viste seg å være en 29-årig mann ved navn Greb Laird.

Gjerningsmannen Greb Laird. Poltifoto

Anholdelsen skjedde takket være den 82-årige kvinnen, for mens hun slo fra seg under overgepet, fikk hun noe av mannens DNA under neglene – bevis som politiet senere kunne bruke til å finne den 29-årige mannen. 

Han er nå stilt for retten, og idømt fire år og to måneders ubetinget fengsel.

- Eldre mennesker skal ha særlig beskyttelse av retten - på samme måte som de unge – fordi de er spesielt sårbare, lød det fra dommeren da dommen ble avsagt. 

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.