Vordende mor deler bilde fra ultralyd - nå kalles babyen for ‘ren ondskap’

26/10/2017 09:45

Anniken Hauge

Viralt
Det ble hett på Twitter da den vordende moren Sharni Turner delte et oppsiktsvekkende bilde etter ultralyd.

Det er et stort og rørende øyeblikk for en kommende mor når hun får de første glimt av det lille barnet sitt under en ultralydundersøkelse, og tar med bildet hjem så hun kan vise det til venner og familie.

Men for australske Sharni Turner tok hele oplevelsen en overraskende vending, da hun delte ultralydbildet sitt på Twitter forrige måned, hvor det raskt vakte stor oppsikt.

Det skriver The Sun.

På bildet ser man nemlig barnets ansikt forfra, og ansiktet ser heller rimelig uvanlig ut. Men er virkelig nødt til å ta en ekstra titt på bildet.

For synet er altså ganske skremmende, og det var folk på Twitter raske til å poengtere. Det lille barnet ser rett og slett litt djevelsk ut.

Sharni Turner så selv det morsomme og litt skremmende ved situasjonen, da hun skrev følgende ord til bildet:

- Jordmoren bestemte seg for å ta et bilde av babyen min forfra, og dette er det skumleste jeg har sett i hele mitt liv. 

Men Sharni Turner fra Australia hadde neppe forventet at bildet hennes ville tiltrekke seg så mye oppmerksomhet - ultralydbildet gikk nemlig viarlt med 11.000 retweets og 31.000 likes.

Noen av twitterbrukerne sammenligner Sharni Turners baby med Voldemort fra Harry Potter, mens andre sammenligner det kommende barnet med karakterer fra filmer som Saw, Predator og Transformers.

Og det er faktisk en en likhet.

Sharni Turner har moret seg med humoristiske kommentarer fra mange folk. 

Enkelte kommentarer har dog vært over grensen - noen oppfordret moren til abort, mens en annen bruker skrev følgende:

- Jeg ser at barnet ditt kommer til å bli ren ondskap.

Sharni Turner fikk dog folk til å holde kjeft: 

- Jeg har ingen planer om å ta abort. Dette er bare hvordan et menneskekranie ser ut på en ultralyd.

Foreldre fikk skjema hvor de skulle krysse av for hvilke julesanger barna fikk lov til å synge: Nå har skolen ombestemt seg