"Who Wants To Be A Millionaire"-deltaker ringte sin kone: Ble sjokkert over hvem som svarte

26/03/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Mannen ble sjokkert over det han hørte.

"I løpet av årene har 'Who Wants to Be a Millionaire' fascinert seere over hele verden med sitt underholdende konsept.

I løpet av showets lange løp har det vært utallige minneverdige øyeblikk. Et slikt øyeblikk skjedde i den engelske versjonen, da JP Hogan sto overfor et spørsmål som kunne gi ham cirka 135.000 kroner.

Spørsmålet var: Hvilken dag hører helgen til i Tyskland?

De mulige svarene var "Donnerstag", "Mittwoch", "Sonntag" og "Dienstag".

Usikker på svaret, valgte Hogan å bruke «Call a Friend»-hjelpelinjen og ringte sin kone, Elizabeth, som har slektninger i Tyskland.

Det som fulgte var helt uventet.

En manns stemme

Til alles forbauselse tok en fremmed mann, ikke JP Hogans kone, telefonen når telefonen ble besvart.

For å roe en tydelig forstyrret JP, bestemte programlederen seg for å ringe opp igjen, denne gangen med en litt humoristisk bemerkning om at det sannsynligvis var en ufarlig forklaring.

Da Elizabeth endelig snakket, nevnte hun ikke den mystiske mannen, men leverte likevel det riktige svaret: «Søndag».

Mysteriet fant imidlertid en løsning senere. Den mystiske mannsstemmen var faktisk en spøk fra showets side, designet for å legge til ekstra spenning.

Til tross for overraskelsesanropet, som lett kunne ha kastet JP helt av sporet, endte han opp med å vinne over en halv million danske kroner.

Se det aktuelle klippet nedenfor:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.