Ny studie avslører: Menn gjemmer seg på toalettet for å unngå kone, barn og brokk

29/03/2021 14:57

Emma Sletta

Vitenskap
Du har kanskje lurt på hvor lang tid det kan ta en mann å fullføre turen på badet, men nå har en ny studie forsøkt å forklare nøyaktig hvorfor det tar så lang tid.

Og kanskje du visste det.

Mange menn tilbringer bare lange timer på toalettet, utelukkende for å unngå rengjøring pranks, konflikter med kona, eller barnas mange behov.

Det er det en ny studie hevder - det er ladbible.com

Eksperimentet besto av 1000 menn, med mange av dem, litt over en tredjedel, og sa at de lange tidene på toalettet ofte er en trassreaksjon, eller en flukt fra noe de bare ikke kunne finne ut i den gitte situasjonen. Enten det var kona, rengjøringen eller barna.

En annen attraktivitet badet besitter er tilsynelatende muligheten for å ha litt kvalitetstid med mobiltelefonen sin, uten å bli forstyrret, noe som angivelig ellers er et problem for mennene som ble undersøkt.

En talsperson for henvendelsen har sagt at resultatet som sådan ikke er overraskende, men bekreftelse på en mistanke mange sannsynligvis har hatt til tider.

"Som vi kan se av resultatet, er fred og ro hellig, og menneskene prøver tydeligvis å bruke anledningen til å ha fred og ro der de kan,"

"Vi trenger alle litt tid alene (...) og badet ser ut til å være et av våre "go-to" steder for den slags øyeblikk. Et sted hvor vi kan stenge ute resten av verden, selv om det bare er midlertidig,"