Drama på julemarkedet: Brøt ut i brann

11/12/2023 21:00

Sofie

Nyheter
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Bortsett fra brannskader og mindre røykforgiftning, ble ingen skadet.

Selv om det er kaldt og vått der ute, kan det fortsatt brenne under de rette forholdene. Det opplevde et julemarked på Alexanderplatz i Tyskland gjøre da det brøt ut brann i to boder tirsdag.

Julemarkedet holdes utenfor Berlins Rotes Rathaus, og er kjent for sin sjarm og skøytebane, hvor gjestene kan nyte høytiden ved å gli rundt Neptunfontenen.

Tirsdag kveld ble imidlertid denne idylliske scenen opplyst av flammer da to boder i nærheten av ishallen tok fyr og brant. Arrangementet ble delt på sosiale medier. Det skriver Exberliner.

Operatøren av en av bodene ble skadet i brannen og fikk førstegrads forbrenninger i hånden og ansiktet, noe som krevde øyeblikkelig sykehusinnleggelse.

En førstemann på stedet ble også skadet, men mindre alvorlig, på grunn av effekten av røykinhalering. Årsaken til brannen kan ha vært en gassbeholder som sto i salgsboden.

Politiet etterforsker hendelsene som et mulig tilfelle av uaktsom brannstiftelse.

På 20.43 tirsdag kveld var dramaet over og Berliner Feuerwehr tvitret at brannen var slukket og situasjonen var under kontroll.

Du kan se video fra arrangementet nedenfor:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.