Etter skremmende tiltale: Her kommer hittil ukjent informasjon i saken om Emilie Meng og den 13 år gamle jenta

16/01/2024 07:10

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Etter skremmende tiltaler kommer det frem tidligere ukjente opplysninger i saken mot Emilie Meng og den 13 år gamle jenta.

Det gikk ikke upåaktet hen da en 13 år gammel jente på mystisk vis forsvant tilbake i vår etter å ha syklet med aviser.

Politiet var raskt ute med å melde at det var indikasjoner på at det kunne ha skjedd noe kriminelt, noe som dessverre viste seg å være tilfelle.

Etter å ha forsvunnet fra jordens overflate i omtrent 27 timer, ble den 13 år gamle jenta funnet i live i en 32 år gammel manns hus.

Og det kom som et sjokk på mange da Sørsjælland og Lolland-Falster-politiet stilte opp til pressekonferanse i slutten av april for å gi offentligheten et innblikk i saken til den 32 år gamle mannen, som er tiltalt i hele tre saker, blant annet drapet på Emilie Meng.

Men det stopper ikke her.

Det har rant mye vann ut i elva siden siktede havnet i varetekt.

Senest i går kom en ny rekke skremmende detaljer frem.

Den 32 år gamle mannen er nå siktet for blant annet å ha utsatt Emilie Meng for langvarig varetekt og voldtekt, samt å ha drept henne.

I tillegg er den 32 år gamle mannen tiltalt for blant annet å ha forsøkt å varetektsfengsle internateleven fra Sorø i lang tid og for å ha forsøkt å voldta henne.

I tillegg er han tiltalt for blant annet å ha utsatt den da 13 år gamle jenta i saken fra Kirkerup for langvarig varetekt og voldtekt, samt forsøkt å drepe henne.

Det ifølge en tiltale fra politiet mandag.

– Tiltalen er tatt ut fra en grundig og objektiv vurdering av det omfattende materialet i saken. Med tiltalen og i forbindelse med den kommende rettssaken, som starter i tingretten i Næstved i mai, vil tidligere ukjent informasjon fra straffesaken bli gjort tilgjengelig for offentligheten. Vi håper at saken blir formidlet med respekt for de svært unge ofrene og deres pårørende. Samtidig vil vi understreke at det i dag kun er tatt ut tiltale, og at det til syvende og sist vil være opp til retten å vurdere om den 32 år gamle mannen er skyldig, sier statsadvokat Marie Bindslev.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.