Starbucks-barista hylles: Skrev hemmelig lapp på koppen for å hjelpe ung kvinne

20/10/2023 06:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock/Twitter
Foto: Shutterstock/Twitter
Selv om det ofte sies at god kundeservice går langt, har en Starbucks-barista fått ros for å ha gått den ekstra milen.

Det er etter at kaffebararbeideren la igjen en hemmelig lapp på en papirkopp, etter å ha sett en ung kvinne som var i trøbbel.

Rørende nok var den unge kvinnens mor så takknemlig at hun senere delte historien på sosiale medier.

Brandy Selim Roberson skrev på Facebook og fortalte venner og familie om hvordan den ansatte hadde gått inn i fjor.

Det skjedde mens 18-åringen hennes hadde studert alene i en Corpus Christi-filial, da en mann gikk inn i kaffebaren og begynte å oppføre seg rart.

Da det var kveld, var personalet bekymret for videregående eleven da mannen ble høylytt og livlig. Ivrig etter å gripe inn skrev en kvinnelig barista en hemmelig lapp på en papirkopp og ga den til tenåringen, og sa at det var "en ekstra varm kakao som noen glemte å plukke opp".

På koppen sto det: «Går det bra? Vil du at vi skal gripe inn? Hvis du vil det, ta lokket av koppen."

Studenten så mot disken hvor det ifølge moren hennes var en «rekke med baristaer som stirret på henne – klare til å gripe inn».

Selv om studenten ikke ba om hjelp, har deres vennlige gest blitt rost av Robertson.

Hun sa til The New York Post: «Dette bekrefter min tro på menneskeheten. "Kanskje bare å se denne historien, andre... hvis de fikk muligheten til å si noe eller snu seg bort, ville de sagt noe."

Foto: Twitter

Ikke overraskende gikk innlegget også viralt med folk som berømmet de ansattes raske tenkning etter at historien ble delt av Twitter-siden Call to Activism.

En bruker skrev: «I dagens samfunn burde flere være proaktive som dette. Du vet bare aldri hva en situasjon egentlig er. Kudos til de våkne Starbucks ansatte. Aldri vær stille og spør alltid."

En annen la til: "Som forelder ristet denne historien meg til kjernen, men ga meg også håp om at det fortsatt er litt menneskelighet der ute."

Den amerikanske nyhetsstasjonen WKYC bekreftet historien med Starbucks den gang.

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Skyller du eplet ditt? Dette bør du gjøre i stedet Skyller du eplet ditt under vann fra springen før du spiser det? Det viser seg at det er noe helt annet du bør gjøre i stedet.