Slik lager du en Kinder Bueno Tiramisu så guddommelig at du kan nyte hver eneste skje

15/03/2024 22:00

Sofie

Oppskrifter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Denne Kinder Bueno Tiramisuen er helt himmelsk.

Ikke mange kan motstå Kinder-sjokolade, og på samme måte kan få nekte sjarmen til en klassisk Tiramisu. Tenk deg å kombinere disse to herlighetene til en deilig dessert!

Kinder, det anerkjente sjokolademerket, deler en lett å følge oppskrift for å lage den mest utsøkte Kinder Bueno Tiramisu. Denne desserten krever ikke mye tid å forberede, og lover en luksuriøs godbit uten oppstyr.

Ingredienser:

  • 40 g hakkede hasselnøtter

  • 20 ladyfingers

  • 150 ml kald espresso (eller kakao, som et alternativ)

  • 150 ml fløte

  • 70 g sukker

  • 9 kjølte Kinder Bueno® barer

  • 200 g mascarpone

  • 600 g kvarg

Slik gjør du det:

  1. Begynn med å steke hasselnøttene i en panne, og sett dem deretter til avkjøling.

  2. Legg 10 ladyfingers i en form og drypp dem med 75 ml av espressoen.

  3. Pisk fløte og sukker sammen til det dannes stive topper.

  4. Finhakk 5 Kinder Bueno barer. Bryt de resterende stengene i biter og sett til side til senere.

  5. I en egen bolle blander du mascarponen med kvarken og de finhakkede Kinder Bueno-barene. Bland denne blandingen forsiktig inn i kremfløten.

  6. Fordel halvparten av fløteblandingen over ladyfingers i fatet. Legg de resterende 10 ladyfingers på toppen, ringle over den resterende espressoen, og legg deretter et lag til med kremblandingen.

  7. Avkjøl Tiramisuen i ca. 2 timer for å la den stivne.

  8. Før servering, dryss Tiramisu med de brente hasselnøttene og pynt med de resterende Kinder Bueno-bitene som topping.

Nyt denne guddommelige blandingen av Kinder Bueno og Tiramisu, en dessert som garantert vil glede enhver sjokoladeelskers gane.