11-åring var alene hjemme da han hørte merkelige lyder fra stuen - gikk opp fra kjelleren og ble møtt av et uhyggelig syn

15/09/2017 13:30

Anniken Hauge

112
En 11-årig dansk gutt fikk uventet besøk torsdag ettermiddag, mens moren hans var ute og luftet familiens hund.

En 11-årig gutt fikk en ubehagelig overraskelse torsdag ettermiddag da han var alene hjemme i familiens hus i Brøndby, som ligger i nærheten av København i Danmark. 

Gutten var i kjelleren da han plutselig hørte lyder fra etasjen over. Han ble mistenksom og bestemte seg derfor for å gå opp og se hva som foregikk. 

Det skriver Københavns Politi i deres døgnrapport.

Det viste seg at to ukjente gjerningsmenn hadde hoppet inn gjennom et åpent vindu på kjøkkenet. Da mennene så gutten, fikk de det plutselig veldig travelt:

- Den ene gjerningsmannen fikk øye på ham, og hoppet raskt ut av vinduet, hvorpå gutten så de to mennene løpe vekk fra huset, skriver politiet.

Senere kom guttens mor hjem fra tur med familiens hund. Sønnen fortalte henne hva som hadde skjedd, hvorpå hun anmeldte hendelsen til politiet.

Det er ennå ikke visst om gjerningsmennene stjal no før de løp fra stedet.

Les også: Trodde han skulle møte 15-årige Linnea - men en helt annen stod klar

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.