13 lastebilsjåfører kjørte under en bro for å hjelpe politiet med en viktig oppgave

16/11/2021 10:15

Emma

112
De 13 lastebilsjåførene hjalp politiet med å stoppe et selvmord fra en motorveisbro.

En gruppe trucksjåfører i Michigan fikk en uvanlig nødtelefon i april i fjor. Politiet meldte at en mann planla å hoppe fra en bro og ned på motorveien nedenfor.

Selv om klokken var 01.00, svarte 13 lastebilsjåfører på nødtelefonen. De kjørte under broen og dannet en mer eller mindre sikker landing i tilfelle mannen skulle hoppe.

Heldigvis endte mannen opp med ikke å hoppe, men sjåførenes handlinger er ikke uhørt. 

Artikellen fortsetter under videoen

Politibetjenter i Huntington Woods Police Department forklarte at de har gjort en standard prosedyre med lastebilsjåfører i tilfelle noen skulle planlegge å hoppe.

Politiet har aldri sett så mange sjåfører dukke opp før. I løpet av en fire timers periode kunne de støtte offiserene i å få ham av broen. Mannen fikk etterfølgene behandlig av en psykiater.

Politiet twittret om hendelsen. De delte et bilde av det som skjedde, men uttrykte også at det finnes andre måter å få hjelpe på.

Artikellen fortsetter under

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.