15-årig gutt angrepet av mobbere etter skolen

15/02/2017 16:45

Anniken Hauge

112
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En 15-årig gutt ble voldsomt forslått da han ble overfalt på vei hjem fra skolen. Nå frigir foreldrene de blodige bildene.

Da en 15-årig gutt gikk av bussen på vei hjem fra skolen forrige onsdag, ble han møtt av en meget uventet og skremmende velkomstkomité. 

Her stod angivelig en eldre elev, som daglig mobbet og sjikanerte den 15-årige gutten i bydelen North Cornelly i Wales i England, skriver Metro.  

Med knyttnever og spark ble den 15-årige gutten slått til blods, og ble senere kjørt til sykehuset hvor legene behandlet ham for hoven leppe, et hovent og blodig ansikt og en brukket kjeve. 

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Familien har tatt bilder av guttens skader, og en venninne av guttens mor, Sarah Davies, har delt bildene på sosiale medier.

- Vær snille og stå frem hvis dere har sett noe som kan hjelpe politiet, skriver venninnen på Facebook. Hun har fått lov av familien til å dele bildene. 

Foto: Facebook

Siden har en 17-årig gutt blitt anholdt i saken, etter at politiet ved flere anledninger har bedt vitner om å stå frem.  

De voldsomme bildene har fått mange reaksjoner på sosiale medier, hvor flere har kommentert de voldsomme bildene.

- Stakkars gutt, han gjør ikke noen noe og er en av de snilleste guttene jeg kjenner. Jeg håper de fengsler de som har gjort dette, skriver Lisa Farmer i en kommentar til innlegget skrevet av familiens venninne.