16 skadde og lastebilsjåfør kritisk skadd etter kollisjon

25/01/2018 11:15

Anniken Hauge

112
Glatt føre skaper mye trafikkaos på Østlandet

Torsdag morgen ble 13 personer kjørt til legevakten med skader etter at bussen med 44 passasjerer og lastebilen kolliderte inne på et industriområde på Alfaset i Oslo.

Oslo Politidistrikt meldte via Twitter at bussen var halvfull av passasjerer og at den kvinnelige sjåføren på Bring-lastebilen ble sittende fastklemt. Ambulanse, politi og brannvesen på stedet har jobbet med å få henne ut.

I tillegg satt en lastebilsjåfør fastklemt.

- Det er litt for tidlig å si noe om hastighet, men sjåføren ble sittende fastklemt, så det må jo ha vært en viss fart, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Thor Gulbrandsen til TV 2.

Den seneste opplysningen fra politiet er at totalt var 49 mennesker involvert i ulykken. 32 er uskadd. 16 personer er skadd i ulykken, hvorav 13 er lettere skadd og 3 har noe mer alvorlige skader. Lastebilsjåføren ble senere frigjort og er ikke livstruende skadd.

Kort tid etter denne ulykken meldte politiet om ytterligere trafikkulykker i Løren-tunnelen, Rælingstunnelen retning Lørenskog og på Hauerseterveien i Ullensaker.

 

Politiet oppfordrer folk til å ta det med ro på grunn av svært glatte veier i hele distriktet torsdag formiddag.

Ifølge TV 2 fikk Gjenside onsdag inn meldinger om 440 trafikkulykker.