25 år gammel mann satte seg inn i feil bil: Minutter senere gikk det galt

12/10/2021 08:38

Emma Sletta

112
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå har det skjedd igjen. 25-åringen var på vei hjem fra byen da hendelsen fant sted.

Natt til søndag rundt klokken 03.20 var en 25 år gammel mann på vei hjem fra byen i Århus i Danmark. I nærheten av Vestergade ble han tilbudt et lift av tre menn i en bil.

Mannen valgte å akseptere det, og det viste seg å være en veldig dum idé.

Kort tid etter så flere vitner at 25-åringen ble dyttet ut av en hvit Citroën på Langelandsgade nær Ærøgade, hvorpå han falt på asfalten.

Før dette hadde en mann i bilen forsøkt å ta tak i den 25 år gamle mannens armbåndsur og hadde forsøkt å rive det av. 25-åringen gjorde motstand og plutselig gikk bildøren opp og han falt på veien og ble kortvarig dratt langs asfalten før han falt ned og bilen kjørte videre.

Han pådro seg noen mindre skader, men kom ikke umiddelbart til stor skade, opplyser Østjyllandspolitiet.

Leitet uten suksess

Politiet kjørte deretter rundt i området for å lete etter gjerningspersonene, men klarte ikke å identifisere dem.

Bilen de tre mennene kjørte i var en hvit Citroën, sannsynligvis en C4 eller en C4 Cctus. Ifølge 25-åringen var alle de tre mennene i 20-årsalderen, Midtøsten og kledd i mørke klær.

Politiet i Øst-Jylland har avhørt flere vitner i saken, men vil gjerne høre fra vitner på telefonnummer  +45 114 om du har sett bilen natt til søndag i Aarhus sentrum, eller har informasjon om hvem de tre mennene er.

Østjyllandspolitiet oppfordrer på det sterkeste til at du ikke bruker pirattaxier, da det er fare for å bli svindlet, ranet og/eller overfaldt.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.