33 år gammel kvinne tok hårføner med til sengs: Det skulle hun aldri ha gjort

14/12/2020 16:05

Emma Sletta

112
Det endte stygt for den 33 år gamle kvinnen.

Det er en kald tid akkurat nå, og derfor trenger du kanskje litt ekstra varme. En 33 år gammel kvinne fra Brabrand ved Århus i Danmark hadde også det da hun frøs i leiligheten sin tirsdag morgen.

Hvorvidt hun hadde prøvd å skru opp varmen i leiligheten på Gudrunsvej i Brabrand, forteller ikke historien, men hun fant absolutt en alternativ løsning for oppvarming.

Varmekilde i sin seng

Hun hadde funnet hårføneren sin. Hun hadde valgt å bruke dette som varmekilde i sengen sin, skriver Østjyllands Politi i sin 24-timers rapport. Men det gikk ikke som forventet. Varmekilden i form av hårføneren forårsaket brann i og dynen.

Østjylland politidistrikt fikk melding om at det var kraftig røyk i oppgangen på Gudrunsvej i Brabrand tirsdag morgen. Da patruljen ankom åstedet, slukket brannvesenet allerede brannen, som hadde skjedd i kvinnens leilighet. 

33-åringen var utvilsomt i varmen tirsdag morgen, men sannsynligvis ikke på den måten hun hadde håpet. Hun ble også siktet for brudd på nødtjenesteloven.

Gal parkering ved Netto

Mandag kveld måtte en patrulje kjøre ut til Netto ved Karlstrup. Her rygget en 19 år gammel kvinne ut av en parkeringsplass, og det viste sig atdermed klarte kvinnen å løpe ut på supermarkedets fasade.

Da patruljen ankom, kunne de bare oppdage en bulket bil. Det viste seg at den 19 år gamle kvinnen aldri hadde tatt førerkort, så hun ble hun aldri hadde tatt noe kjørekort, så hun ble siktet for kjøring uten førerkort.

I tillegg ble bileieren siktet for å ha overlatt føreren av bilen sin til en person uten førerkort. Politiet registrerte hendelsen, og 19-åringen kan forvente å høre mer fra politiet i saken, skrev Politiet i Midt- og Vestsjælland i den 24 timer lange rapporten.