34-år gamle mann fikk sin forsvunne lommebok tilbake: Kunne ikke tro sine egne øyne da han kikket i den

08/08/2017

Ida Veiden Brakstad

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 34-år gammel mann fra den danske byen Holbæk var så uheldig å miste lommeboken sin mandag ettermiddag. Plutselig fikk han imidlertid en uventet henvendelse.

Irritasjonen må ha lyst ut av øynene på den 34-år gamle mannen fra Holbæk i Danmark som mandag ettermiddag opplevde å miste lommeboken sin. 

I lommeboken lå nemlig ikke mindre enn 10.000 kroner i kontanter. Det skriver SN.dk.

Den uheldige mannen hadde sist lommeboken framme da han fyllte bensin på en gate kaldt Københavnsvej, og før det hadde han vært på RO's Torv i den danske byen Roskilde.

Etter RO's Torv hadde han imidlerti besøkt flere andre steder før det gikk opp for ham at lommeboken var vekk. 

Av samme årsak kunne han heller ikke opplyse nøyaktig hvor han hadde mistet den da han tingte til politiet for å anmelde det formodede lommetyveriet. 

Heldigvis var det imidlertid ikke snakk om lommetyver.  

For kort etter anmeldelsen ringte mannen tilbake til politiet med en gledelig nyhet. 

En hjelpsom borger hadde nemlig funnet lommeboken og deretter tatt kontakt med den 34-år gamle eieren. 

Og da han ble gjenfort med lommeboken sin igjen fikk han seg en gledelig overraskelse - for alle de 10.000 kronene lå fortsatt i lommeboken. 

Den ærlige finneren hadde med andre ord motstått fristelsen og gjort det riktige og latt pengesedlene forbli i lommeboken.  

Forhåpentligvis fikk finneren en klekkelig finnerlønn.  

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.