36 år gammel kvinne funnet død: Hadde «smeltet» helt inn i sofaen

14/02/2024 19:00

Emma

112
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Rettsmedisineren som ble kalt til åstedet for å undersøke liket av den unge kvinnen, hadde aldri sett noe lignende.

NOTAT! Vi advarer mot sterke detaljer i artikkelen.

I januar 2022 ble 36 år gamle Lacy Fletcher funnet død på foreldrenes sofa i deres hjem i Louisianna i USA.

Den unge kvinnen var dekket av urin og avføring.

Kvinnens foreldre, Sheila og Clay Fletcher, ble arrestert i mai 2022 etter funnet av datteren.

De har vært siktet for uaktsomt drap siden, men akkurat nå har de to erklært «ingen konkurranse». Det betyr at de verken innrømmer eller nekter straffskyld, men aksepterer en dom.

Det skriver flere amerikanske medier, deriblant New York Post og People.

Foreldrenes advokater har uttalt at paret elsket datteren sin og ikke hadde til hensikt å skade henne.

– De neglisjerte henne, ja. Det er tydelig at de forsømte henne. De elsket henne til døde - det er sannheten, sier forsvarsadvokat Steven Moore til Daily Mail.

– Det som skjedde med Lacey er forferdelig, men de tok vare på henne hver dag, fortsatte forsvarsadvokaten.

Da Lacey ble funnet i familiens hjem i januar 2022, satt hun fast på en sofa fylt med søppel. Rettsmedisineren på stedet beskrev hvordan hun hadde «smeltet» inn i sofaen, som veide under 45 kilo.

Hun var dekket av, åpne sår og avføring over hele kroppen.

Rettsmedisineren som ble tilkalt til stedet, satt igjen med et permanent arr på sjelen. Han beskriver scenen som den verste han noen gang hadde opplevd i sin «lange karriere».

– Jeg har sett alle slags dødsfall. Jeg har aldri sett et dødsfall som dette. Jeg har aldri sett en person bokstavelig talt torturert og tillatt å dø mens hun fortsatt var i live, sier Dr. Ewell Bickham til NewsNation.

"Jeg har aldri sett det i mitt liv ... Lacey forråtnet ikke. Hun råtnet i sin egen kropp – i det hullet, i kloakken, i sofaen."

Rettsmedisineren sa at han fortsatt prøvde å bearbeide den forferdelige scenen han var vitne til den januardagen i familiens hjem i Louisiana. Og at han ble skremt av den forferdelige lukten som også var i huset, selv før han kom til Laceys lik.

– Da jeg kom inn i huset ble jeg møtt av en lukt av kloakk eller og en lukt av død.

– Det har jeg aldri luktet før. Og jeg har jobbet med råtnende lik. Jeg har jobbet med alle slags dødsfall, men aldri har jeg opplevd noe lignende.

Rettsmedisinere sa at foreldrene hans var i huset da han ankom. Laceys far var ifølge ham "nummen" mens moren satt med "hodet mellom knærne" mens hun "felte en tåre eller to".

Påtalemyndigheten mener at den 36 år gamle kvinnen hadde sittet i sofaen i 12 år. Dødsårsaken var blodforgiftning, men sult bidro også til hennes død.

Lacey Fletcher hadde angivelig blitt diagnostisert med autisme, foreldrene hennes påsto at hun nektet å spise da de prøvde å mate henne, noe som resulterte i at hun ikke kunne forlate sofaen.

Gamle bilder viser en ung Lacey på skolen, hvor hun er på volleyballaget, før hun begynte med hjemmeskole i 9. klasse.

En nabo, 61 år gamle Robert Blades, sa at hun var «bare en vanlig morsom gutt» før hun forsvant for 15 år siden.

Foreldrenes dom er ventet i mars.