4-årig gutt voldtatt av asylsøker på toalett

17/08/2016 19:45

Anniken Hauge

112
Arkivfoto: Polfoto/Cathrine Ertmann
Arkivfoto: Polfoto/Cathrine Ertmann
Guttens far oppdaget plutselig at det stakk to par føtter ut fra toalettbåsen hvor sønnen hans var.

En stygg sak har rystet Tyskland, etter det har kommet frem at en afghansk asylsøker på et tysk asylmottak har seksuelt forulempet en 4-årig gutt. 
Det skriver den britiske avisen Metro

Den 22-årige afghanske mannen er anklaget for å ha voldtatt den lille gutten, som sammen med familien sin hadde flyktet fra Irak, og derfor også oppholdt seg på asylmottaket i byen Boostedt nord i Tyskland.

Voldtekten skjedde da gutten var på toalettet på asylmottaket. Plutselig oppdaget guttens far at det stakk to par føtter ut fra sønnens toalettbås - det ene paret var et par barneføtter, mens det andre var et par voksenføtter. 

Den tyske avisen Holsteinischer Courier forteller at den 22-årige asylsøkeren har forklart at han hjalp gutten med å gå på toalettet. Men kort tid etter episoden, skal gutten ha fortalt at han ble tvunget til å utføre oralsex på mannen, hevder moren.

I følge anklagene er guttens DNA blitt funnet på mannens penis. Videre har det også kommet frem at en 29-årig asylsøker skal ha holdt vakt ved toalettene, mens voldtekten fant sted.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.