5-årig gutt funnet død på gaten kun iført undertøy og sokker

08/02/2017 12:45

Anniken Hauge

112
Foto: Twittter/La Voix du Nord
Foto: Twittter/La Voix du Nord
En bare fem år gammel fransk gutt er funnet død. Angivelig på grunn av en ondskapsfull straff fra stefaren hans.

Søndag gjorde et fransk par en fryktelig trist oppdagelse, da de fandt liket av deres bare fem år gamle sønn langs en kanal nær den franske byen St. Omer. 

Den lille guttens nese var brukket, og han hadde bare på seg undertøy og sokker. Han ble funnet i kulden ikke langt fra hjemmet sitt i byen Aire-sur-la-Lys. Det skriver Daily Mail.

Den lille gutten som er identifisert som Yanis Notre Ange, menes å ha dødd av hjertestans. 

I ettertid er guttens 22-årige mor og 30-årige stefar blitt anholdt. Politiets teori er at gutten ble straffet av stefaren for å ha tisset i sengen. 

 

Anklageren i saken hevder at femårige Yanis hadde blitt tvunget til å løpe flere kilometer om natten i den bitende kulden kun iført underbukser og sokker, som straff for å ha tisset på seg. 

Ifølge franske medier kjørte stefaren på sykkel ved siden av stesønnen som ble tvunget til å løpe.

Yanis ble kun 5 år.

- Et fem år gammelt barn er død under mistenkelige omstendigheter ut fra de opplysningene vi har mottatt. Den medisinske dødsårsaken er enda ikke fastlagt, sier fransk politi, som altså mistenker moren og stefaren for å stå bak den ubegripelige forbrytelsen. 

- De mistenkelige omstendighetene rundt hans død har medvirket til at vi har anholdt foreldrene, da vi mistenker de for å stå bak volden som har ført til dødsårsaken, lyder det. 

Yanis ble funnet av et tilfeldig par nær en kanal. Han var kun iført undertøy og sokker.

Nå skal undersøkelser fastslå om gutten døde av kulde eller på grunn av fysisk mishandling forårsaket av foreldrene. Undersøkelser har vist at gutten ble mishandlet før sin død, men det er fortsatt uklart om det var volden som tok livet av ham.