54 år gammel mann kjøpte ny bil, bare dager etter ble den tatt - hadde glemt viktig ting

05/11/2020 10:00

Emma Sletta

112
Det var ikke sånn den 54-åringe hadde håpet at det nye bilkjøpet ville ende.

Torsdag morgen, litt på ni, kjørte en 54 år gammel mann en tur i Århus. På Marselis Boulevard ble han stoppet av en patrulje, skrev Østjylland-politiet i 24-timers rapporten. Betjenten kunne se at mannen hadde glemt å spenne sin sele, og i tillegg var han ikke 100 prosent fokusert på kjøring. Han satt med mobiltelefonen ved øret.

Om betjenten sa "nå igjen" da de fant ut hvem mannen var, sier rapporten ikke noe om, men det ville ikke være overraskende. Det var tredje gang på kort tid at han kjørte, selvom han har mistet kjørekortet.

Kjennskap til politiet

Da politiet ba om bilistens førerkort, måtte han erkjenne at han ikke hadde et. Etter en sjekk med telefonsentralen fant politiet ut at 54-åringens historie, og bilen hans ble beslaglagt. Han ble også siktet for kjøring uten førerkort, skrev politiet.

Det var en reell kjip situasjon for mannen da han nettopp hadde kjøpt bilen i forrige uke. Det er ikke kjent om han hadde glemt at han ikke hadde et førerkort da han kjøpte bilen. Han ønsket imidlertid ikke å uttalle sig mere i retten.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.