57-åring anklaget for voldtekt av 11-årig jente: 'Hun satt med spredte ben’

14/09/2017 13:30

Anniken Hauge

112
En 57-årig mann er siktet for å ha voldtatt en bare 11 år gammel jente ved flere forskjellige anledninger. Mannen skal blant annet ha oppsøkt jenta der hun bodde, en uke etter å ha seksuelt krenket henne på et sykehus.

57-årige Dave Saffeels ble anholdt fredag forrige uke i den amerikanske staten Missouri, hvor han ble siktet for å ha voldtatt og seksuelt musbrukt en 11 år gammel jente opptil flere ganger.

Den middelaldrende mannen hadde møtt jenta ved en tilfeldighet på Cox South Hospital i august, hvor jenta skulle besøke en kvinne som nettopp hadde født tvillinger, skriver news-leader.com.

Mannen skal angivelig ha forgrepet seg på jenta ved å ta på henne i skrittet og voldta henne i et lite rom på sykehuset. 

Et par timer senere skal mannen ha vendt tilbake til sykehuset, hvor han da slikket henne i skrittet.

Neste morgen oppsøkte mannen jenta igjen, hvor han angivelig tok på seg en rosa kondom og voldtok jenta. Han skal deretter ha skylt ned kondomen i do.

Et par uker senere skal Dave Saffeels ha oppsøkt jenta igjen i hennes eget hjem, hvor han voldtok henne i dusjen, selv om hun prøvde å si i fra. 

Jenta fortalte ikke foreldrene sine om voldtekten eller de seksuelle krenkelsene, da hun var veldig redd. 

På fredag ble Dave Saffeels anholdt og tatt med til politistasjonen. Der forklarte han at den 11-årige jenta var seksuelt provoserende, gikk i for korte shorts og satt med spredte ben på sykehuset hvor han først så henne. 

Dave Saffeel. Foto: Greene County Sheriff’s Office

Ifølge Dave Saffeels skal jenta også ha spist is foran ham på en seksuelt ladet måte. Og på den måten mente han altså at hun selv hadde lagt opp til overgrepene. 

Det er dog langt i fra den eneste anklagen om seksuelt misbruk av barn som henger over den 57-årige mannen.

Han er også anklaget for å ha voldtatt en bare to år gammel jente, da han besøkte et privat hjem i forrige uke.

Mens moren tok seg en lur skal mannen angivelig ha forgrepet seg på datteren hennes. Da moren våknet igjen, så hun at datteren satt annerledes. 

Da barnets far senere samme kveld skulle gi den lille jenta et bad, holdt hun se foran skrittet og sa ‘au’ og ‘nei’.

Derfor er den 57-årige Dave Saffeels nå bak lås og slå i det lokale arresthuset, hvor han er siktet for å hae delt bøaneporno, tre tilfeller av fullbyrdet voldtekt, tre tilfeller av seksuelt misbruk av dyr og et tilfelle av annet seksuelt misbruk.

Les også: Kvinne går til legen med mørke hull i øret: Se hva han drar ut litt senere