9-årige Noa la en lapp på bordet - politimannen ramlet av stolen da han leste teksten

31/07/2017 09:30

Anniken Hauge

112
Foto: Lakeland Police
Foto: Lakeland Police
En politibetjent hadde en helt spesiell dag på jobben, da en 9-årig gutt skrev en beskjed til ham på en kafé. Nå går historien verden rundt.

Det var en helt vanlig dag i slutten av april, da den amerikanske politibetjenten Eddie Benitez gikk inn på en lokal kafé og bestilte frokost i byen Lakeland i Florida. 

Imens betjenten satt intetanende og ventet på frokosten nøt en kopp kaffe, satt en liten gutt i samme rom og hadde et stort ønske om å komme i kontakt med politimannen. 

Gutten bestemte seg for å skrive en beskjed på politimannens kvittering, fordi han var for sjenert til å gå opp til ham. Historien er i ettertid blitt delt på Facebook av Lakeland Police som Eddie Benitez jobber for. 

Den niårige Noah Cantin turte ikke å henvende seg til politimannen ansikt til ansikt, men i stedet fikk han en servitør til å hjelpe ham å gi beskjeden. 

 

Da Eddie Benitez fikk kvitteringen sin og skulle til å gå, fikk han seg derfor litt av en overraskelse. Regningen var allerede blitt betalt, og på kvitteringen var det en rørende beskjed til ham.

- Jeg vil være akkurat som deg når jeg blir stor. Takk for jobben du gjør, stod det. Det fikk Eddie Benitez til å kikke seg rundt på kaféen etter den personen som hadde skrevet beskjeden. 

Regningen gjemte på en beskjed til Eddie Benitez. Foto: Lakeland Police

Beskjeden på kvitteringen rørte Eddie Benitez så dypt, at han ikke kunne la være å oppsøke gutten. Han hadde nemlig betalt for politimannens frokost med penger han hadde fått til bursdagen sin. 

Niårige Noah Cantin fikk senere tatt et bilde sammen med Eddie Benitez, som er delt på politiets side på Facebook.

Den niårige gutten ble overveldet da Eddie Benitez takket ham personlig. Foto: Lakeland Police

- Din støtte betyr så mye for de mennene og kvinnene som tar på seg uniform hver dag, lød det rosende innlegget fra Lakeland Police på Facebook. Innlegget er delt mer enn 500 ganger siden april. 

Se hele innlegget nedenfor.