Barnepiken blir filmet av skjult kamera: Så ser moren det utenkelige skje

02/02/2017 11:00

Anniken Hauge

112
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Den amerikanske barnepiken Christina Williamson må i fengsel i fem år etter en mor filmet hvordan hun behandlet barna hennes.

Å ha fremme som passer barna sine kan være grenseoverskridene. 

Som forelder vil man gjerne være sikker på at barna trives, og at de blir passet av ansvarlige og kjærlige voksne.

Det kan man derimot ikke si om Christina Williamson fra Des Moines i staten Iowa. En mor som fik barnet sitt passet hos Williamson, brøt sammen i gråt da hun så overvåkningsvideoen fra dagmammaens hjem, skriver det amerikanske lokalmediet kcci.com.

 

På det skjulte opptaket ser man tydelig at Christina Williamson kaster småbarna rundt med på en ytterst hardhendt måte. 

I klippet stapper hun også suttekluter i munnen på barna for at få de til å slutte å gråte, og ved flere anledninger etterlater hun fem måneder gamle barn alene over lengre tid. 

Dommeren Jeffery Farrell hadde stor forakt for Christina Williamsons handlinger da dommen skulle leses opp i retten:

- Jeg er også et menneske, og jeg har selv barn, og å se den filmen og hvordan du behandlet de barna gjør meg kvalm, sa dommeren.  

Christina Williamson inngikk et forlik, hvor hun dermed får fem år bak lås og slå for sin hjerteskjærende behandling av barna, hvilket foregikk i hennes eget hjem.

- Jeg vil gjerne uttrykke hvor utrolig lei meg jeg er over handlingene mine. Disse foreldrene stolte på meg, sa Christina Williamson under domsafsigelsen. 

 

Hun er dog ikke den eneste som tar konsekvensene etter å ha sett videoen av overgrepene. En av foreldrene som har anklaget Williamson, Desiree LaBlanc, jobber selv med utsatte barn, og valgte å si opp stillingen sin da hun ble konfrontert med opptakene.

- Jeg føler ikke lenger at jeg kan ivareta andre menneskers barn og holde de trygge, hvis jeg ikke engang kan holde mine egne barn sikre, sa LaBlanc til KCCI etter dommen ble avsagt. 

Se videoen øverst i artikkelen. Obs! inneholder sterke bilder.

Les også historien om en mor som ble funnet livløs på veien etter en alvorlig bilulykke - hva hun holder i armene sjokkerer redningsmannskapet. 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.