Bilist fikk frontruten sin smadret av unge steinkastere: Så gikk han amok og løp etter dem

14/09/2016 16:00

Anniken Hauge

112
Han ville på ingen måte la guttene komme unna med det.

En svensk bilist fikk seg en ekkel opplevelse, da to unge gutter kastet stein ned fra en bro i den svenske byen Borås. 

En av steinene traff nemlig frontruta på mannens bil, som ble knust i slaget.

Det skriver svenske Aftonbladet. 

Det fikk i følge politiet den mannlige bilisten til å reagere:

- Han presset hardt inn bremsene, løp etter guttene, og han lykkes i å få tak i en av dem. Han holdt fast i ham til vi ankom og tok over, sier Hans Lippens, som er talsmann for politiet, til Aftonbladet.

Det lykkes politiet i å identifisere gutten, som viste seg å være under 16 år gammel. Han ble etterfølgende levert til foreldrene sine.

Der er dessuten blitt utarbeidet en politirapport om skadene og for å sette andres liv i fare.

I løpet av august måned har det vært mange episoder hvor gjerningsmenn har kastet gjenstander etter forbipasserende bilister, også danske veier.  

I det mest voldsomme tilfelle ble en tysk families bil truffet av en betongkloss den 21. august, da de kjørte under en motorveisbro på Fyn i Danmark. 

Den tragiske hendelsen kostet en 33-årig mor livet. Kvinnes femårige sønn fikk ingen fysiske skader, men faren hans ligger fortsatt i koma.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.