Bilist fikk isklump gjennom frontruta etter den ble kastet fra en bro i Oslo: Flere ungdommer fortsatte å kaste isklumper

08/01/2018 10:23

Anniken Hauge

112
Foto: Oslo Politidistrikt
Foto: Oslo Politidistrikt
I løpet av fjoråret var det flere alvorlige tilfeller hvor biler ble truffet av tunge gjenstander som ble kastet fra broer i innland og utland.

Politiet i Oslo meldte natt til søndag via Twitter at noen hadde kastet en isklump ned fra broen som går over ring 3 ved Manglerud T-banestasjon i Oslo, og traff en bil.

Det var føreren av bilen som selv meldte fra.

- Han var oppskaket og sa han hadde ansiktet fullt av blod. Det er fremdeles uklart om han ble truffet selv, eller om det er fra glasset som knuste, sa operasjonsleder Vidar Pedersen til VG like etter hendelsen.

Politiet ønsker kontakt med vitner som kan ha sett noe i området i tidsrommet 00.10 til 00.20, og sier til VG at de har fått inn tips:

En særlig interessant vitneobservasjon er gjort av en drosjesjåfør som observerte syv til åtte personer på broen da bilen ble truffet.

Politiet vil ikke gå inn på fler detaljer om saken, men understreker at det er sikret spor i området.

Noen timer senere, søndag morgen, advarte politiet igjen via Twitter at det var flere ungdommer som fortsatte å kaste isklumper fra broer i Oslo.

- Flere steder i Oslo: Vi får flere meldinger om barn og ungdommer som kaster isklumper fra broer og ned på passerende bil, meldte politiet i Oslo via Twitter.

Politiet: De tre kvinnene som ble funnet døde på Romsås sultet seg ihjel

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.