Broren til savnede Janne snakker ut: - Vi innser at noe kan ha skjedd

12/01/2018 14:15

Anniken Hauge

112
Janne Jemtland har nå vært savnet i 14 dager.

Janne Jemtland (36) har nå vært savnet i to uker. Familien innser at noe kan ha skjedd, men håper å finne henne i live. For fem dager siden ble det funnet blodspor etter den savnede kvinnen, men utenom dette har det vært lite spor for politiet å gå etter.

Kripos har også blitt involvert for å bistå politiet i etterforskningen, og et helikopter ble satt inn onsdag for å søke. 

I et intervju med TV 2 forteller Jannes bror, Terje Opheim, at familien frykter at hun er drept:

- Det er ganske uvirkelig for oss det som har skjedd, og som alle andre leter vi etter svar, sier Jannes bror til TV 2 g fortsetter:

- Som alle andre familier så håper vi på at hun fortsatt er i live, men vi innser nå at det håpet er tynt. 

Familien klamrer seg til håpet og ber nå alle som kan ha informasjon om saken til å melde fra til politiet.

På spørsmål om hvordan Terje Opheim vil beskrive søsteren sin, svarer han at hun er en livlig og sosial dame på 36 år, som har to flotte barn og en mann. Han understerker deretter at det som har skjedd er et stort sjokk for familien.

En nabo forteller også at de reagerer sterkt på det som har skjedd. Han understreker at de ikke er vant med at slike ting skjer der i området. 

Politiet bekrefter at de fredag går gjennom avfall på gjenvinningsstasjonen som en del av etterforskningen, og ifølge VG har Kripos tidligere meldt fra til gjenvinningsstasjonen i Brumunddal at de vil gjøre undersøkelser i forbindelse med forsvinningen av tobarnsmoren.