Den døde kvinnen er identifisert som Janne

16/01/2018 16:39

Anniken Hauge

112
Den sikre identifikasjonen kom med den foreløpige obduksjonsrapporten i dag.

Den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter at det var savnede Janne Jemtland (36) som ble funnet i Glomma i Våler lørdag. 

Det kommer frem i en pressemelding fra politiet tirsdag.

- Politiet kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken, men vil kunne si noe mer om dette lenger ut i etterforskningen, heter det i pressemeldingen.

En endelig obduksjonsrapport er ikke klar enda.

Tobarnsmoren ble funnet etter å ha vært savnet i 15 dager. Det var tips fra den nå drapssiktede ektemannen som førte til funnet av en død person lørdag morgen. Ektemannen erkjenner ikke å ha drept kona.

Politiet hevdet mandag at det var sannsynlig at det var Janne Jemtland som ble funnet, ettersom politiet gjennomførte målrettede søk etter henne i området. I dag ble det altså bekreftet at det var den 36 år gamle tobarnsmoren.

Mandag fikk politiet medhold i at Jannes ektemann skal varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud. De første to ukene er han underlagt full isolasjon.

Politiet har foreløpig ikke sagt noe om hvor lenge den døde kvinnen kan ha ligget i vannet. De ønsker fortsatt tips tips fra folk som kan ha sett noe mistenkelig ved Eid bru i Våler.