En pizzaria ansatt ser kvinnens ordre - og ringer raskt politiet

29/11/2020 17:50

Emma Sletta

112
En kvinne fra Florida, USA, som ble holdt som gissel med sine små barn, har reddet seg selv og sin familie gjennom en matordre. Da hun bestilte en liten pizza med pepperoni på nettet, sørget hun også for å skrive at hun trengte hjelp og at pizzaselskapet skulle ringe nødetatene. Det skriver opposingviews.com. Pizzariat mottok ordren og la umiddelbart merke til det oppsiktsvekkende budskapet. En ansatt kontaktet politiet som kjørte av gårde til adressen og reddet kvinnen ut av huset. Hun sa at kjæresten hadde holdt henne og tre barn som gisler hele dagen. Han er nå pågrepet for en rekke alvorlige lovbrudd. De ansatte i pizzaresturanten står måpende tilbake: -Vi har aldri opplevd noe sånt før. Jeg har vært her i 28 år og aldri, noensinne sett noe som dette skje, sier en ansatt.  

En kvinne fra Florida, USA, som ble holdt som gissel med sine små barn, har reddet seg selv og sin familie gjennom en matordre.

Da hun bestilte en liten pizza med pepperoni på nettet, sørget hun også for å skrive at hun trengte hjelp og at pizzaselskapet skulle ringe nødetatene. Det skriver opposingviews.com.

Pizzariat mottok ordren og la umiddelbart merke til det oppsiktsvekkende budskapet. En ansatt kontaktet politiet som kjørte av gårde til adressen og reddet kvinnen ut av huset.

Hun sa at kjæresten hadde holdt henne og tre barn som gisler hele dagen. Han er nå pågrepet for en rekke alvorlige lovbrudd.

De ansatte i pizzaresturanten står måpende tilbake:

-Vi har aldri opplevd noe sånt før. Jeg har vært her i 28 år og aldri, noensinne sett noe som dette skje, sier en ansatt.