Etter flere nye tips får politiet i dag ytterligere bistand i søket etter savnede Janne

10/01/2018

Anniken Hauge

112
Flere personer har sett kvinner de mener kan ligne på savnede Janne Jemtland.

I dag har politiet satt inn ytterligere styrker i saken om den savnede tobarnsmoren fra Brumunddal.

Politiet i Innlandet bekrefter det er satt inn et helikopter for å lete etter Janne Jemtland. Helikopteret lettet 10.30 fra Brumunddal sentrum.

Det skriver politiet i en pressemelding.

I tillegg får politiet nå ytterligere hjelp fra Kripos, som bistår i både teknisk og taktisk etterforskning. 

Politiet har de siste dagene fått inn flere tips fra folk som mener de har sett personer som ligner den savnede 36-åringen. De har også mottatt en stor mengde tips som dreier seg om blod eller noe som kan være blod.

- Janne Jemtland har vært savnet over en viss tid og slike saker er vanskelige. Vårt kartleggingsarbeid er det som står i fokus nå, og vi håper også å kunne gi noen svar, sier politiadvokat André van der Eynden til TV 2.

Onsdag er det 12 dager siden Janne Jemtland forsvant fra sitt eget hjem i Brumunddal.

På spørsmål om politiet ser på muligheten for at Janne Jemtland kan ha dratt fra Norge, svarer de at de er nødt til å holde alle muligheter åpne. 
 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.